Încheierea ciclurilor karmice

prin ritualuri șamanice și Brahmanice

Simți că viața se învârte în același cerc, că anumite situații se repetă, că anumite tipare continuă să ruleze în viața ta chiar dacă ai lucrat la schimbarea lor? Te-ai gândit că ar putea fi ceva greșit în ce faci sau că urmezi o cale greșită și nu vezi ce ai putea face să întrerupi aceste cicluri?

La bază, nimic nu este bun sau rău, corect sau greșit, însă ca oameni trăim în dualitate și învățăm, experimentăm creșterea noastră prin diverse lecții pe care viața ni le dă. Uneori, avem capacitatea de a le identifica, alteori le luăm ca pe niște lovituri ale vieții ca și cum viața ar avea ceva personal cu noi, mai ales atunci când simțim că suntem prea obosiți sau triști pentru a mai dori să ne uităm la ceea ce ar putea fi în spatele a ce a venit o anumită situație sau un anumit om să ne învețe, căci unele experiențe pot fi foarte dure.

Cât timp vom trăi, vom învăța, astfel se desfășoară viața omului, de la ceea ce învățăm în familie, la ceea ce învățăm la școală, la ceea ce învățăm din interacțiunile cu cei din jur, chiar și din călătoriile, vacanțele în care mergem și așa mai departe. Unele lecții sunt finuțe și plăcute, cu menirea de a ne atrage atenția asupra unor aspecte pe care le avem, eventual, de îmbunătățit, altele dau cu noi de pământ sau așa se simte, venind să ne schimbe direcția vieții către ceva mai bun, cu toate că inițial, nu se simte așa.

Unele cicluri pot veni din alte vieți pentru că nu au fost învățate și integrate atunci, venind acum din nou ca lecții, sub o altă formă, bineînțeles, însă esența lecției este aceeași. Spiritul întotdeauna dorește avansarea, așa că își va supune forma umană anumitor experiențe prin care spiritul va evolua la o înțelegere mai profundă a sinelui, putând ajunge, după cum știm că au existat și există în lume, persoane foarte înțelepte, cei care au atins iluminarea, cu sensul de a fi pătruns adânc esența vieții.

Pentru noi acum, în această viață, ca oameni, cel mai important aspect este calitatea vieții pe care o trăim, astfel că atunci când avem anumite probleme de sănătate, probleme financiare, probleme în relații și așa mai departe, dorim să le rezolvăm, să le vindecăm. Pentru a face aceasta este necesar, mai întâi, să devenim conștienți de problemă în sine, nu să mergem doar pe general, cum ar fi – „Nu mă ajung cu banii” sau „Nu găsesc partenerul potrivit” sau „Mă tot cert cu ai mei”… Este necesar să mergem și mai în profunzime și să ne întrebăm – „Ce simt legat de bani? Care este percepția mea asupra banilor și a bunăstării?” / „Ce fel de partener doresc lângă mine și ce fel de partener sunt eu?” / „Ce anume mă împiedică să mă înțeleg mai bine cu ai mei?” astfel încât să existe un punct de pornire. Este necesar să fie identificat tiparul care dă naștere ciclurilor din care dorim să ieșim. După identificarea tiparului, emoției și gândului sau gândurilor asociate cu un anumit ciclu, se poate trece la treabă și lucra pe încheierea lui.

Cum se face asta?

Sunt multe metode și practici prin care se pot încheia ceea ce se numește „cicluri karmice”. Dacă ai ajuns aici, înseamnă că îți este menit să faci această lucrare, că ai ajuns într-un punct în care te poți elibera de un anumit ciclu, că nu mai ai nevoie să treci prin el ad nauseam pentru a îl învăța – ai oportunitatea de a sări niște etape, conform cu ceea ce este cel mai bine pentru tine, căci ghidarea pentru ca tu să ajungi aici este de natură divină. Aici te-a ghidat universul în urma unei cereri făcute de tine, conștient sau inconștient formulată.

Pentru a face această lucrare am adus împreună ritualuri șamanice și Brahmanice pentru ca încheierea să fie cât mai eficientă. Ritualurile șamanice le vei avea ca „temă” și pentru acasă atunci când vei simți nevoia să eliberezi anumite emoții sau gânduri care simți că nu îți mai sunt de folos, iar cele Brahmanice le vom face doar împreună în cadrul ședinței care poate fi față în față sau de la distanță, căci energia nu cunoaște spațiu sau timp, este peste tot, oricând, astfel că nu contează cât de aproape sau departe suntem unii de alții, energia va lucra la fel.

Pentru acest gen de practică, nu este nevoie de mai mult de o ședință o dată, căci avem nevoie ca după efectuarea ritualurilor Brahmanice să lăsăm energia să lucreze timp de șase luni pentru încheierea unui ciclu înainte de a trece la încheierea altuia. În aceste șase luni însă, poți lucra acasă sau oriunde te vei afla cu rituarile șamanice pe care le vei afla în cadrul ședinței, fără să fie nevoie de asistența mea.

În momentul în care te programezi pentru o astfel de ședință, vei primi toate informațiile legat de ceea ce este nevoie pentru a efectua ședința propriu-zisă. Data ședinței va fi aleasă în funcție de data ta de naștere, căci avem nevoie să aliniem energiile cu data venirii tale pe lume.

Ședința are durata de o oră jumătate.

Pentru mai multe informații și programări, poți utiliza formularul de contact regăsit în secțiunea „Contact” sau trimite un email la adresa – lifeandothercases@gmail.com